Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Tilbud julebuffet juletilbud til kun 89,00 kr. pr kuvert.     Kontakt os

Julebuffet ud af huset

Julebuffet ud af huset Århus

Julebuffet - hjerternes fest giver dig flere valgmuligheder

Når juletiden står for døren, er det også tiden hvor hjerternes fest går i gang. Her er der tale om julefrokoster, julekomsammen og alle de andre hyggelige stunder, hvor GO’ Mad, står øverst på listen. Vi har flere julebuffeter at vælge imellem - så det er blot om at komme i gang med at vælge.

Julebuffeter - fra klassisk til Grillet Julemad

Der er flere muligheder i forhold til valg af julebuffet Aarhus, når du vælger GO’ Mad som din leverandør. Det er vigtigt for os at fortælle, at vi bruger gode råvarer, kræser ekstra for detaljerne og giver maden den kærlighed den skal have - så alle smagsnuancerne kommer med.

Du får mulighed for at vælge alt lige fra den helt klassiske julebuffet, hvor det er retter som marinerede sild, fiskefilet og leverpostej, du kan få. Samtidig har vi ovre i den helt anden boldgade, også mulighed for at lave grillet julemad, hvor du blandt andet får grillet andebryst, glaseret skinke fra grillen og flere andre retter tilberedt på grillen.

Det giver dig mulighed for at vælge fra og til - så du får lige præcis den julefrokostbuffet, du mener er den rigtige. Gennemgå gerne de forskellige julebuffeter på siden, og find ud af hvilken en i skal vælge enten til den private fest, eller til firmaets julekomsammen og julefrokost.

Gode råvarer - kærlighed til maden - leveret lige til døren

For os er det vigtigt at bruge de gode råvarer til at lave vores forskellige julebuffeter - for du kan smage det lige så snart maden bliver serveret. Jo bedre mad, jo bedre smag - og når du samtidig har mere overskud til gæsterne - er de også lettere at imponere med den gode smag, som vi leverer her fra GO’ Mad.

Nyd en dag, hvor du ikke skal stå i køkkenet, bruge lang tid på at forberede en julebuffet, og få den leveret lige til døren - stort set serveringsklar - lettere bliver det ikke. Find ud af hvilken julebuffet det skal være - og kom så i gang med at bestille den - vi ser frem til at høre fra dig. vi levere i Aarhus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Randers