Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Tilbud julebuffet juletilbud til kun 89,00 kr. pr kuvert.     Kontakt os

Juleaften menu

Juleaften menu ud af huset Århus

Juleaften - dagen hvor der skal være tid til hinanden, hvor der skal hygges og slappes af, samt varmes op til julemiddagen. Hvorfor ikke få leveret menuen til juleaften lige til døren, i stedet for selv at stå flere timer i køkkenet. Med GO’ Mad får du leveret din juleaftensmenu lige til døren - stort set serveringsklar.

Menu til juleaften - Få leveret den lige til døren i Aarhus og omegn

Juleaften menu i Aarhus

GO’ Mad er klar til at give dig mere tid til at hygge med familien - som er det vigtigste til din juleaften menu i Aarhus. Vi sørger for at du får leveret maden til døren, og derfor ikke skal stå og bruge flere timer i køkkenet, på at forberede maden, gøre den klar, lave saucen, og hvad der nu ellers skal til, for at du kan sige - så er der serveret.

Vælger du din juleaften menu, kan vi blandt andet byde på følgende retter - Færdigstegt and, svinekam med sværd, hvide kartofler, brunede kartofler, rødkål, hjemmelavet brun sauce og selvfølgeig ris á la mande. Du får alle de klassiske retter, lige til at gå i gang med - hvor det faktisk kun er de brune kartofler, der skal laves færdige.

En dag i familiens tegn Julemenuen

En god gamel familie jule menu er en af de helt store traditioner i Aarhus, og i den gamle by i Aarhus kan man se jule traditioner fra gamle dage og en ting der er sikkert er at alle gode traditioner kommer fra den tid, Og ikke glemme at juledagene i den gamle by i Aarhus tilbyder alt fra æbleskiver til juletræsdans, Så asolut et besøg værd i den gode juletid som altid er i familiens tegn.

Lettere bliver juleaften ikke

Læn dig tilbage, og lade juleaftens menuen komme af sig selv - du skal blot bestille til mindst 2 personer, og kan få leveret i Aarhus og omegn. Det bliver ikke lettere, og så er der mere tid til at hygge om gaverne, hinanden og virkelig lade hjerternes fest stråle klart.

Der er ingen grund til at bruge hele dagen i køkkenet, hvor den ene ret efter den anden skal gøres klar - og skal det smage godt, skal der være brugt gode råvarer, og skal der være kræset om de små detaljer, der bringer alle smagsnuancerne frem - så ved vi lige præcis hvad der skal til her ved GO’ Mad.

Find ud af hvor mange i bliver juleaften - find ud af hvor mange der skal have vores juleaftensmenu - vi leverer allerede fra 2 kuverter. Nyd dagen, og få så leveret den gode mad lige til døren - du starter lige her.