Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Tilbud julebuffet juletilbud til kun 89,00 kr. pr kuvert.     Kontakt os

Jule tilbud ud af huset

Jule tilbud ud af huset Århus

Julemenu - så englene synger
Når du gerne vil have en god julemenu, så du ikke selv skal stresse rundt hele dagen til julefrokosten, har vi mulighed for at byde ind med GO’ Mad her. Vi giver dig mulighed for at vælge julemenuer i den prisbillige ende, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarene, og der er kræset for detaljerne, så smagen er himmelsk. Jule tilbud bestil et af vores 2 gode tilbud fra kun 89 kr. pr kuvert vi levere festmad i Aarhus - Randers - Silkeborg - Horsens - Vejle. alle vores julemenuer er lavet fra bunden og vil blive leveret klar til brug.

Giv dig selv overskud - og få leveret lige til døren

Når du vælger at få leveret julemenuer, giver du dig selv mere tid til at hygge, slappe af, og være der for dine gæster. Det kan de mærke med det samme, og derfor bliver stemningen straks endnu bedre. Bliver der så samtidig serveret en lækker julemenu, hvor alle de klassiske retter indgår, er gæsternes humør helt i top.

Det er netop hvad der sker, når du bestiller julemenuer fra GO’ Mad - vi laver det hele fra bunden, leverer det lige til døren, og leverer det stort set serveringsklar. Det gør det let for dig at vælge til, i stedet for at vælge fra - og det er sådan det skal være, når vi snakker hjerternes tid.

Her skal der være plads til krammere, hygge og masser af smil, uden at du skal stå i køkkenet og gøre maden klar hele dagen. Der skal ikke være stress på når gæsterne kommer og det undgår du netop, når du vælger at bestille din julemenu fra GO’ Mad.

Husk at bestille i god tid - juletravlheden sætter ind

 Der begynder allerede nu at komme mange bestillinger på vores julefrokostmenuer, og derfor ved vi også, at du fra start oktober, er i gang med at planlægge årets julefrokoster, og hvor maden skal komme fra. Når vi vælger at skrive det, er det for at minde dig om - at det vil være en god idé at bestille julemenuerne i god tid.

Vi glæder os til at høre fra dig - og gøre din jul til en hjerternes fest, og lade den gode mad være en del af det.